Självförsvar för tjejer - 27 oktober

Lördagen den 27 oktober mellan 09-17 kommer vi att ha en temadag i Borås med inriktning på Självförsvar för Tjejer. Kursen är öppen för alla tjejer/kvinnor från 18 år och uppåt. (16 år med målsmans tillåtelse). Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kursen riktar sig till dig som vill lära dig ett enkelt, effektivt självförsvar. Anpassat för den verkliga världen.

Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.
Deltagare är endast kvinnor och förövare spelas av manliga och kvinnliga instruktörer och medhjälpare från Krav Maga Väst.

Kursen hålls av licensierade instruktörer från Krav Maga Sverige med lång erfarenhet av självförsvar i olika situationer.

Klicka här för anmälan. Senast 25/10

Tid: Lördagen 27 oktober mellan 09.00-17.00 (Lunchpaus i mitten av passet)
Plats: Yxhammarsgatan 28, Borås (Friggahallen)
Klicka här för vägbeskrivning.
Kostnad: 200 kr (Betalas in med Swish 123 005 51 94, eller bankgiro 392-6185). Märk betalningen med TJEJTRÄNING. Senast 25/10. Anmälan gäller efter betalning.
Deltagare på tjejkursen erhåller 300 kr rabatt på ordinarie terminsavgift efter avslutad kurs.

Träningsutrustning

• Valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. (Skor som ej färgar av sig. Ej svart sula).
• Vattenflaska
• Extra tröja för ombyte

Övrig information

• Säkerställ korta naglar för att minska risken för rivskador på övriga deltagare och figuranter
• Uppsatt hår för att undvika att fastna
• Inga smycken får bäras under träningen. Går dessa inte att ta av så kan man tejpa dem (piercingar och liknande)
• Maximalt 20 deltagare
• Lunch ingår ej i kursavgiften. Det finns gott om restauranger i närområdet. Det finns även en cafédel i lokalen med möjlighet att värma mat i microvågsugn.
• Ta gärna med enklare tilltugg som kan förtäras i pauserna (frukt, choklad, vätskeersättning eller liknande).
• Det finns omklädningsrum i träningslokalen, så ombyte kan med fördel göras på plats för att vara ombytt och klar kl 09.00

För mer info eller frågor, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring/messa till 073-510 55 75 (Thor Björn Karlsson)

Lördagsträning i Borås 29/9 - Markförsvar

Lördagen den 29 september kommer vi att köra ett halvdagspass i Borås på temat markförsvar. Vi håller till i vår träningslokal på Yxhammarsgatan 28.
Vi kommer att gå igenom grunderna i försvar på marken från terminens start fram tills nu. Ett perfekt tillfälle för dig som vill prova på träningen för första gången eller för dig som tränat hos oss i Alingsås eller Borås och vill putsa på dina kunskaper.
Ta med en kompis och prova på ett enkelt, effektivt, självförsvar.
Inga förkunskaper krävs.

För er som tränar i Alingsås:
Vi kommer att samåka från Alingsås till lokalen i Borås. Samling utanför träningslokalen på Norrlandsgatan 4 för avresa kl 08:00.

Medlemmar i Krav Maga Väst tränar gratis. Övriga, 200 kr.

Lördagsträning i Borås 15/9

OBS. På grund av dubbelbokning så är vi tvugna att flytta lördagsträningen till Borås istället. Vi kommer att erbjuda samåkning från Alingsås för de som önskar.

Nu är det dags för årets första lördagsträning. Vi håller till i lokalen i Borås på Yxhammarsgatan 28 och kommer att gå igenom grunderna från terminens start fram tills nu. Plus lite bonustekniker som kommer längre fram i terminen. Ett perfekt tillfälle för dig som vill prova på träningen för första gången eller för dig som tränat hos oss i Alingsås eller Borås och vill putsa på dina kunskaper. Ett kul och intensivt pass där du lär dig massor.

Bjud med en kompis och prova på ett enkelt, effektivt, självförsvar. Inga förkunskaper krävs.

Medlemmar i Krav Maga Väst tränar gratis. Övriga, 200 kr.

Vi kommer att ha en kort paus i mitten av passet, så ta med något lätt att äta. Efter träningen brukar de som vill gå till pizzerian mitt emot och äta tillsammans.

 

Nybörjarträning start vecka 35

Måndagen den 27 augusti kl 19:45 startar vi upp nybörjarträningen i Borås och tisdagen den 28 augusti kl 19:45 startar vi i Alingsås. Passa på att prova på gratis vid första tillfället!  Vi kommer att ha drop-in för nybörjare fram till den 13 september. Välkommen!

Terminsstart för fortsättare v 34

Nu kör vi igång höstträningen för er som tränat tidigare hos oss. Måndagen den 20 augusti i Borås och tisdagen den 21 augusti i Alingsås. Veckan därpå hälsar vi nybörjarna välkomna till klubben.

Alingsås 26/5 - Lördagsträning Scenario utomhus

Lördagen den 26 maj är det dags för terminens sista lördagsträning. Vi kommer att köra scenario utomhus, där man får möjlighet att prova på allt man lärt sig under terminen, fast i en ny miljö.

Ta med oömma kläder för utomhusbruk och något lätt att äta och dricka när vi har paus.
Vi samlas vid parkeringen vid nolhagaskolan i Alingsås. Se karta: https://goo.gl/maps/j366B6ZZmvP2
Skulle det bli ösregn så kommer vi att hålla till i klubblokalen på Norrlandsgatan 1 i stället.

Medlemmar i Krav Maga Väst tränar gratis. Övriga, 200 kr.
Välkomna!

Sida 1 av 3