Alingsås

Du hittar oss på Norrlandsgatan 4 i Alingsås i ett fristående hus längst ut på vid korsningen Norrlandsgatan / Bolltorpsvägen. Vi delar lokal med Alingsås judoklubb vilket gör att vi har tillgång till väldigt fina mattor i träningslokalen som dämpar fall.
Området är lätttilgängligt och har gott om plats för parkering.

Lokalen har två omklädningsrum med dusch samt ett rum med styrketräningsutrustning. Det finns även en uppehållsdel där besökare kan se vad som pågår i träningslokalen på en tv-monitor.
klubblokal-judoklubben.jpg
alingsas-krav-maga-lokal.jpg

Träningstider i Alingsås

Bra att veta

Priser

Terminsavgiften för alla träningspass inkl Lördagspassen 1200 kr. (1000 kr för fortsättare.)
Enbart lördagsträningen kostar 1000 kr per termin.
Att provträna en gång är gratis på vardagarna. Helgpassen kostar 100 kr att provträna ett tillfälle (annars 200 kr / tillfälle för enstaka träningspass) då det är 3-4 timmar träning.
Kostnader för introduktionskurser och kurspaket anpassas efter målgrupp, innehåll och omfattning.
Vi erbjuder rabatt på träningspriset för fortsättarelever, studenter, långtidssjukskrivna, arbetssökande och till anställda på företag som har avtal med oss. Utöver det kan vi även ge grupp- och familjerabatter. Kontakta oss för mer information.

Åldersgränser och andra krav
Olycksfallsförsäkring
Kläder och skydd
Introduktionskurser

Schemalagd gruppträning på Lördagar (6 tillfällen)

Vi kommer hålla gruppträning efter ett nytt koncept, ett grundpaket i realistiskt självförsvar. Paketet består av 5 st längre pass på 3-4 timmar där ett specifikt tema behandlas varje gång.

Vi har fått frågan, går det att lära sig effektivt självförsvar utan att träna kontinuerligt flera dagar i veckan. På den frågan svarar vi kort och koncist, Ja. Många som är intresserade har jobb och familj för att inte nämna bekanta och andra träningsformer m.m.

Vi erbjuder ett begränsat antal deltagare att delta i vad vi påstår vara Västra Götalands effektivaste självförsvarsgrupp, med upp till 6 träffar och tot 24 timmar.

Inga förkunskaper krävs för att från första stund ta till sig av vårat unika upplägg.
Kostnaden för passet är 200:- eller 1000:- för alla lördagspass under terminen. Tränar ni under vardagarna och betalar teminsavgiften ingår även dessa pass på lördagarna.

3/2 - Grunder

24/2 - Försvar mot olika attacker (liggande)

17/3 - Försvar mot olika attacker (stående)

7/4 - Försvar mot tillhyggen

28/4 - Försvar mot vapen

26/5 - Scenarioträning 

Tiden för samtliga lördagspass är 9-13 om inget annat anges. Vi kommer att ha en kortare paus i mitten av passet, så ta gärna med något lätt att äta och dricka. Efter passet brukar vi gå över gatan och äta på pizzerian till självkostnadspris. Ett bra tillfälle att umgås och diskutera dagens övningar.

Våra instruktörer

temp-instruktorer.jpg

Mattias Skoog

Mattias jobbar har till vardags arbetat som chef och har genomgått flera utbildningar inom ledarskap och grupputveckling.
För tillfället är det Arbetsmiljö och layouter. Mattias är licensierad instruktör i Defendo, samt licensierad civil instruktör i KMS Krav Maga.
temp-instruktorer.jpg

Frederik Bertenow

Licensierad civil instruktör i KMS Krav Maga.
temp-instruktorer.jpg

Felicien Illunga

Licensierad civil instruktör i KMS Krav Maga.
temp-instruktorer.jpg

Jimmy Runsteen

Licensierad civil instruktör i KMS Krav Maga.

Här finns vi!

Intresserad av att börja träna hos oss? Kontakta oss här.