Om Krav Maga Väst

Krav Maga Väst började som Alingsås Krav Maga och är en ideell förening som startade i januari 2007. Vi har ett gediget intresse för både de teoretiska och praktiska aspekterna av självförsvar, samt en vilja att ständigt utveckla och förbättra våra metoder.

Vi anser att alla som är intresserade ska kunna lära sig hur man aktivt tar ansvar för sin egen säkerhet. Oavsett om du är yrkesverksam eller privatperson, kvinna eller man, stor eller liten, ung eller gammal. Därför bygger vår träning på realistiska, effektiva och enkla tekniker. Alla kan inte lära sig allt, men alla kan lära sig något.

Genom att börja lära dig det lilla och enkla har du tagit ett stort första steg i att ansvara för din egen säkerhet. Förutom fysisk och teknisk träning betonar vi vikten av smarta strategier. Genom enkla och realistiska förhållningssätt tror vi att du kan lära dig att undvika de allra flesta hot- och våldsincidenter.

Träningens fokus ligger på KMS Krav Maga med alla de fördelar det innebär.

2017 utökade vi klubben med nya instruktörer vilket gjorde att vi kunde expandera verksamheten till Borås. I samband med detta så slog vi också ihop klubbarna och bildade Krav Maga Väst.

Vi erbjuder träning för privatpersoner, men även specialanpassade träningar för företag, föreningar och privata sällskap. Ett kul och effektivt sätt att känna sig lite tryggare i vardagen.